32 thoughts on “Gastenboek

 1. Robin says:

  Samen met Leontien aan de slag gegaan met het slapen van ons dochtertje van 6 maanden. De eerste paar weken intensief contact gehad met Leontien via whatsapp. Ze is bijna altijd bereikbaar. Na een paar intensieve weken ging het slapen beter en konden we zelf verder met de handvaten die zij one gegeven heeft.

  Ons dochtertje sliep alleen op en bij ons met een heleboel huilen voor elk dutje maar 2 maanden slaaptrainen verder viel ze zelfstandig in slaap in haar eigen bedje

 2. Annemarie says:

  Lieve Leontien,
  Dankjewel voor jouw hulp met ons Zoontje. In slaap vallen overdag werd opeens een strijd omdat hij de wereld begint te ontdekken. Advies van het CB om maar in slaap te laten huilen (krijsen) ging tegen ons gevoel in en wij vroegen jou om advies in liefdevol in slaap komen. Dit was slechts 1 gesprek en wat simpele trucs, maar het bespaarde zoveel tranen voor zowel baby als mama. Wij zijn erg blij dat slapen overdag niet meer een grote strijd is en juist een moment van liefde en aandacht is geworden. Het kost weinig moeite, is kort en effectief dus daarmee iedereen blij! Dankjewel voor jouw liefdevolle aanpak en luisterend oor.

 3. Noortje says:

  Lieve Leontien,
  ik voelde me hier erg veilig. Je hebt mij heel erg geholpen. Je hebt mij geholpen met: Ruzie met mama, huiswerk, pesten en zelfvertrouwen, met mijn vrienden.
  Liefs Noortje (10)

 4. Jolien says:

  Lieve Leontien,

  Wat fijn vonden wij het dat ons dochter bij jou terecht kon met haar moeilijkheden op school! Het is fijn voor haar bij jou een luisteren oor te vinden. Door jullie gesprekken en oefeningen voelt ze zich steeds blijer met wie ze is.
  Gelukkig gaat het inmiddels stukken beter met haar maar mocht ze ooit weer wat steun nodig hebben dan weet ze je te vinden!

  Ook de begeleiding bij het geven van de babymassages aan ons jongste dochter heb ik als heel prettig ervaren. Met rust, liefde en aandacht heb je ons begeleid. Ik vond het ook erg fijn dat je zo flexibel was m.b.t de afspraken want met een baby is het moeilijk plannen😊

  Ontzettend bedankt!🌸

 5. meisje 10 jaar says:

  ik vond het heel leuk ik heb veel geleerd en ik vond het ook heel fijn dat er iemand was waar mee ik over mijn problemen kon praten

 6. meisje 11 jaar says:

  het heeft me erg geholpen omdat ik had het gevoel dat kinderen over mij gingen roddelen en ik dacht dat ik niet mooi was en ik kon niet zo goed over mijn gevoelens praten. ik heb geleerd om van mezelf te houden en vertrouwen op mezelf en ook mijn gevoelens laten tonen, nu ben ik gewoon een blij meisje.

 7. Jannita says:

  Leontien

  Fantastisch hoe je met onze zoon van 3 om ging, hoe hij al mee durfde bij jouw praktijk alleen. Hij keek er naar uit om weer te komen spelen. We zagen hem groeien. Je bent echt een mensenmens en zo mooi om te zien. Je staat altijd klaar.
  En je maakte er een mooie afsluiting van. Dank je wel dat je ons geholpen hebt om uit die cirkel te komen en anders om te kunnen gaan in bepaalde situaties.

 8. Lieve Leontien, bedankt voor je betrokkenheid en hulp bij onze dochter! Met veel plezier ging ze naar je toe en was ze verdrietig dat de sessies afgelopen waren! Met veel geduld en creativiteit heb je haar stapjes geleerd om zich bewust te worden van haar zindelijkheid. Je bent laagdrempelig en denkt mee, ook op gebied bij andere opvoed’problemen’.
  Dankjewel voor alles!!💕

 9. Mark van der Wel says:

  In het voorjaar van 1984 werd ik ineens doodziek. Viel enorm af, dronk liters water en bleef maar dorst houden. Nul energie. Mijn ouders waren serieus bang dat ik het niet zou redden.

  In juni van dat jaar werd ik dus met spoed opgenomen in het WKZ, toen nog in hartje Utrecht. Ik bleek diabetes te hebben. Life changing event voor ons gezin. Ik was pas zes en doodsbang omdat ik me zo slecht voelde. Mijn moeder was er iedere dag bij in het ziekenhuis, maar moest ‘s avonds toch echt naar huis.

  Maar er was een verpleegster die me als ma er niet was verzorgde, knuffelde en me hielp als ik het moeilijk had. Ze leerde mij en mijn ouders prikken. Hoorde vandaag dat we op haar hebben geoefend met zoutoplossing. Ik bedoel: hoe toegewijd kun je zijn!

  Na 36 jaar heb ik haar daar vandaag persoonlijk voor kunnen bedanken. Heb ik met Renske haar lieve man ontmoet en vloog de tijd voorbij.

  Leontien, ook via deze weg nogmaals bedankt voor de liefde en aandacht die je toen gaf. Het is echt heel belangrijk geweest!

 10. Claudia says:

  Lieve Leontien,
  Ons zoontje kwam bij jou toen hij 4 jaar was en zich geen raad wist met, zoals hij het zelf zei, alle gedachtes in zijn hoofd. De scheiding en het verlies van zijn grote vriendin hebben er in gehakt. Hij voelde zich direct op zijn gemak bij Leontien en keek uit naar haar sessies.
  Leontien heeft hem nuttige tips en trucs geleerd om met zijn woede en verdriet om te kunnen gaan. Ook heeft hij meer zelfvertrouwen en het belangrijkste is dat hij de dood een plekje heeft kunnen geven.
  Hij voelde zich direct op zijn gemak bij Leontien en keek uit naar haar sessies. Wat ook heel prettig is, is dat Leontien met ouder en kind mee denkt, ook in de praktische zaken.
  Wij raden iedere ouder die met vragen zit over zijn of haar kind, om contact op te nemen met Leontien. Ons, en vooral ons zoontje, heeft het veel goeds gebrachten we zijn haar daar heel dankbaar voor!

 11. Tamara says:

  Onze dochter van 11 jaar had een super fijne klik met Leontien. Ze was bang om te falen en stond niet zo stevig in haar schoenen. Na 2 x konden zowel wij als de leerkracht al verbetering merken. Het traject is inmiddels afgerond en na het ‘afscheid’ hebben we samen een traantje weggepinkt. Wat een fijne lieve betrokken positieve vrouw is Leontien! Onze dochter heeft veel meer zelfvertrouwen en kijkt met plezier terug op de momenten met Leontien.

 12. Michelle says:

  Als cadeau hebben wij een introductieles babymassage gehad. Wat is dit leuk! Op een andere manier contact maken met onze 15 weken oude zoon. En hij genoot er zichtbaar van. Leontien heeft ons een aantal massage technieken laten zien welke we zeker vaker gaan gebruiken. Was fijn om dit in de eigen omgeving te kunnen doen. Bedankt!

 13. Jongen 10 jaar says:

  ik heb geleert hoe ik om moet gaan met faalangst. door rustig uit te ademen recht op zitten en door te maken van tekeningen en spelletjes. van dieren .
  ik durf nu hulp te vragen en ik doe moeilijke dingen en kom voor mij zelf op. en het gaat nu beter, en iik ben minder boos als iets fout gaat

 14. Amy, Johnny, Lucas en Valentijn says:

  Leontien kwam bij ons op het moment dat wij er helemaal doorheen zaten, onze tweeling wilde niet slapen, terwijl de jongens en wij het zo nodig hadden.. door de tips en tricks, het meedenken en de rust te bewaren heeft Leontien ons de hulp gegeven die wij nodig hadden, met een vast schema zijn wij aan dr slag gegaan en inmiddels slapen onze boys! Bedankt Leontien!

 15. jongen 10 says:

  eerste keer moest ik huilen maar na een paar kwam ik er over heen en toen ging het ook veel beter op school.
  en ook op de voetbal . en ik kom veel beter voor mezelf en anderen op.

 16. Samanta says:

  Leontien is een hele lieve vrouw die weet waar ze het over heeft. Ze heeft mijn zoontje en mij echt goed geholpen. Ze neemt alle tijd voor je en je kunt altijd bij haar terecht voor advies. Echt een aanrader als je het zelf even niet meer weet met je kleintje of als je ‘gewoon’ je kleintje lkr wilt verwennen met een heerlijke baby massage:)
  Bedankt Leontien!! Liefs Samanta & Válor

 17. Carolien says:

  Bij onze beide kinderen heeft Leontien ons begeleidt! Ze is een lieve, zorgzame vrouw en geeft eerlijk en professioneel advies! Ze staat open voor alle vragen en moeilijkheden waar je mee zit..

 18. Bram says:

  Een echtscheiding heeft niet alleen invloed/inpakt op de ouder(s) zelf, maar zeker ook op de kinderen.
  Wat ben ik blij dat we onze kinderen (4 en 6) naar Leontien hebben doen laten gaan.
  Zonder de professionele, zorgzame en begeleidende hulp van Leontien hadden de kinderen er niet zo goed doorgekomen als dat je het zelf zou willen doen als ouder(s).
  Ik ben Leontien dankbaar voor alle goede hulp en inspanning, niet alleen voor de kinderen maar ook naar de ouder(s) toe.
  Leontien is een liefdevolle steun voor de kinderen en mezelf geweest.
  Heel erg bedankt Leontien.

 19. Hendrika says:

  Happy kids Zeeland heeft onze zoon (7 jaar) hee erg geholpen in zijn onzekerheid en angst.
  Als ouders wisten we niet meer wat we konden doen.
  Leontien heeft ons zo geholpen we hebben een ander kind.
  Een kind met zelfvertrouwen die sterk is en niet bang hoeft te zijn!
  Het was zo fijn om hem te zien groeien en te zien bloeien.
  Leontien is professioneel, liefde vol en een grote steun voor kinderen en ouders ❤

 20. Joleen says:

  Lieve Leontien,

  Mijn ervaring met Happy Kids Zeeland is alleen maar lovend.
  Het begon met de cursus babymassage die Leontien thuis kwam geven. Jan leerde te ontspannen en ik wist hem op andere momenten ook rustig te krijgen. Hoe? Leontien geeft gerichte tips, kortdaad vol zelfvertrouwen. En die houding neem je een beetje over. Ze geloofd in jou als kersverse mama. Dát is een belangrijk sleutelwoord in het contact met Leontien van H.K.Z.

  Ook werkt Leontien enorm laagdrempelig, het is geen ‘instantie’. Ze is bijna altijd ‘open’. Ook ‘S avonds als je met de handen in het haar zit. Een voorbeeld: Jan zag pijna paars van het gekrijs en ik wist gewoon niet meer wat ik moest doen. Ik heb de situatie gefilmd en door geappt naar Leontien. Binnen 10 min had ik advies op maat. Ja dan ben je blij hoor!! En zeker als het werkt ♥️ Ze leert je de taal van jouw baby!

  ‘Bedankt voor alles lieve Leontien! Jij hebt mijn mama geleerd en geholpen om mij te begrijpen’ xxx Jantje

 21. Corianne & Jaice says:

  Ons zoontje was overdag erg zeurderig, zat niet lekker in zijn vel en wou zowel overdag als s nachts niet slapen. Uiteindelijk waren we ontzettend radeloos, moe en wisten we niet wat we moesten doen. Gelukkig was daar Leontien die zowel ons als ons zoontje enorm goed heeft geholpen. Na een aantal weken is er zoveel veranderd, en kunnen we weer genieten en erop uit!

  Dankjewel voor alle tips, luisterde oor en de waardevolle woorden/gesprekken!

  Heel veel liefs van ons alle 3!

 22. Ashley says:

  Omdat mijn zoontje snachts veel wakker ben ik bij Leontien terecht gekomen, heeft uitgebreid mijn verhaal bestudeerd en een persoonlijk advies en tips gegeven, nu gaat het stukken beter en we blijven ze zeker gebruiken. Dank je wel!

 23. Marcella says:

  Na een lange zoektocht naar de oorzaak van en de oplossing voor het vele wakker worden ’s nachts van ons zoontje kwamen we bij Leontien terecht. Voor het eerst voelden wij ons serieus genomen. Samen zijn we aan de slag gegaan en Leontien gaf ons meerdere malen een duwtje in de goede richting. Inmiddels gaat het een stuk beter. Of ons zoontje ooit een echt slaapkopje zal worden weet ik niet, maar we zijn heel blij dat we de hulp van Leontien gekregen hebben! Hartelijk dank!

 24. Cindy says:

  Lieve Leontien,
  Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat je in ons leven kwam toen we op zoek waren naar iemand die les gaf in babymassage. We hadden ons eerste kindje gekregen en het leek ons leuk om op deze manier contact met haar te hebben. De eerste keer kwam je kennismaken, kijken of er een klik was tussen ons. Nou en of! Wat ben je een mooi mens. Daarna kwam je één keer in de paar weken bij ons thuis, privé les geven in babymassage. Wat een fijne momenten waren dat. Een rustgevend muziekje op de achtergrond, rust in huis en alle aandacht voor mij met mijn dochter. Het voelde heel erg goed en wat reageerde ze mooi op het contact. En ook zo grappig hoe ze keek naar de babypop waarop jij de handelingen voordeed. Naast het fijne contact merkte ik ook een positief effect op haar buikje, ze was na het masseren heel ontspannen. Na de cursus heb ik haar nog regelmatig zelf gemasseerd.
  Dank je wel voor deze mooie ervaring.
  Cindy, xxx

 25. Corine says:

  We hebben de hulp van Leontien ingeroepen omdat ons zoontje niet zonder onze hulp insliep en het overdag niet naar zijn zin leek te hebben. Wat betreft het inslapen heeft Leontien ons niet kunnen helpen, maar wat onze andere hulpvraag betreft wel. Leontien hielp ons d.m.v. babytaal en babymassage. Onze zoon bleek eigenlijk de hele dag krampjes te hebben en daarom niet lekker in zijn vel te zitten. Babymassage heeft erg geholpen om onze zoon weer fijne momenten te geven. Hij ontspande er zichtbaar van. Leontien is een behulpzame, betrouwbare en kundige vrouw, die bij veel hulpvragen tot hulp kan zijn!

 26. Carola Vogelesang says:

  Leontien,
  Hierbij mijn dankwoord.
  Wij hebben wederom weer mogen genieten van jouw enthousiasme, deskundigheid, rust, ervaring en vooral jouw kennis omtrent baby’tjes en kinderen.
  Je bent voor mij een vraagbaak, zonder dat je daarbij gelijk een oordeel hebt. Je bekijkt elke situatie apart. En je geeft goede tips die aansluiten op onze situatie!
  De cursus babymassage was weer fantastisch! De persoonlijke reader, de heerlijke massageolie (waar je ook een persoonlijke touch aan hebt gegeven) en het uitgebreide intakeformulier, waar we allerlei informatie in konden geven, waren super!
  We hebben echt enorm genoten en ook veel gelachen!
  Bedankt!
  Liefs Hermen, Walter en Carola

 27. Danielle Wuyster says:

  Lieve Leontien,

  Wat heeft u ons goed geholpen, ons kleine meisje Liv! Liv werd in Maart 2015 ruim 5 weken te vroeg geboren. Inmiddels is ze alweer 1 Jaar en dat kleine hummetje van 2405 gram weegt nu ruim 11 Kilo. Leontien heeft ons geleerd hoe we Liv een massage konden geven, dit deed Leontien op een hele fijne rustige manier. Verder weet Leontien overal wel een antwoord op, we hebben haar pas nog een mail gestuurd met wat vragen over het slapen (wat even niet zo heel lekker liep) binnen een dag kregen we meteen een reactie van haar met allerlei tips. En guess wat??? Het werkte ook nog 😉 Hoewel ik niet anders verwacht had. Leontien is een zeer zelfverzekerde vrouw die na al die jaren ervaring gewoonweg heel goed weet hoe ze met ieder kindje om moet gaan en dit ook aan ons als “iets wat onzekere moeder” kan uitleggen. Kortom ze is een topper en ik zou haar aan iedereen aanraden.

  Dikke kus van ons

  Danielle, Mark & Liv

 28. Kirsten says:

  Een workshop babymassage gehad. Leuk om te leren hoe je je baby kunt verwennen met een massage. En technieken geleerd die je ook thuis nog kunt gebruiken. Kortom een leuke ervaring rijker!

 29. Na het invullen van een vragenlijst hebben wij van Leontien een aantal goede en praktische tips gekregen waarvan we profijt hebben gehad en nog beter kunnen omgaan met ons drie jarige zoontje. Dank Leontien voor de erg prettige hulp!

 30. Simone says:

  Een hele leuke begeleiding gehad bij een cursus individuele babymassage!! Bij iedere keer weer nieuwe massagetechnieken geleerd door deze gelijk toe te passen. Erg prettig om dit in je eigen huis te kunnen doen, alle rust en ontspanning voor mijn zoontje en uiteraard ook voor mijzelf!
  Ook nadien een uitgebreide evaluatie gehad omtrent de ontwikkelingsveranderingen bij Quinn, wat erg leuk is om terug te zien.
  Heel erg bedankt Leontien voor deze fijne ervaring!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.